monobank упростив роботу з платежами для ФОПів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

monobank упростив роботу з платежами для ФОПів

Особисті фінанси
747
monobank змінив тарифи по вихідним SWIFT-платежам і дозволив ФОПам поповнювати рахунок через термінали і каси банків.
Про це йдеться в листі банку, який він розіслав клієнтам.
Що змінилося? Зазначається, що відниині з’явилася можливість поповнення рахунку фізосіб-підприємців через термінальні мережі і каси банків.
Комісії з боку monobank немає. Можливі комісії на стороні термінальних мереж та інших банків. У касах Універсал Банку комісії немає.
Крім того, змінилися і деякі тарифи. Зокрема:
  • пошук коштів під час SWIFT-переказу за запитом клієнта: $40 для SWIFT-платежів в доларах, 40 євро для SWIFT-платежів в інших валютах;
  • уточнення, коригування або повернення SWIFT-переказу за запитом клієнта: $40 для SWIFT-платежів в доларах, 40 євро для SWIFT-платежів в інших валютах.
Нагадаємо, нещодавно мобільний monobank випустив для своїх клієнтів — фізосіб-підприємців новий продукт — віртуальну картку-ключ.

Довідка Finance.ua:

  • Раніше співзасновник інтернет-банку Олег Гороховський розповів про нову версію програми monobank. Там з’явилася можливість підв’язати і контролювати дитячу картку обом батькам.
  • Підприємцям додали прийом платежів за товари/послуги за номером картки як звичайний p2p-переказ, а також можливість додати двох бухгалтерів для ведення рахунку.
  • Також для зручності бухгалтерів додали сервіс «реєстрові платежі», щоб було зручно виплачувати зарплату своїм співробітникам на картки monobank.

Замовити картку monobank на Finance.ua

За матеріалами:
Мінфін.com.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас