Facebook і Instagram виплатять понад $1 млрд авторам контенту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Facebook і Instagram виплатять понад $1 млрд авторам контенту

Технології&Авто
406
Компанія Facebook анонсувала, що виплатить $1 млрд до 2022 року користувачам, які створюють контент для соціальних мереж Facebook і Instagram.
Про це оголосив генеральний директор компанії Марк Цукерберг, передає Reuters.
Facebook запустить бонусні програми, що передбачають виплати авторам за досягнення певних показників. Вже в найближчі тижні почне роботу програма бонусів для користувачів, що випускають свій контент на Reels для Instagram. Інтернет-гігант має на меті залучити авторів з великою кількістю фоловерів з таких платформ, як YouTube і TikTok.
TikTok пообіцяв витратити $2 млрд на підтримку авторів контенту протягом трьох років. Snapchat платив творцям контенту $1 млн в день за розміщення коротких відеороликів на своєму сервісі.
Рішення Facebook було оголошено після того, як цього тижня TikTok став першим конкурентоспроможним мобільним додатком, який було завантажено 3 млрд раз по всьому світу.
«З відміткою в 3 млрд встановлень TikTok є п’ятим неігровим додатком, який вийшов на рівень, який історично був винятковою сферою діяльності Facebook», – йдеться у звіті компанії Sensor Tower, що займається розробкою мобільних додатків.
За матеріалами:
Mind
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас