Вперше в Україні BISbank і Visa запустили платіжний сервіс Visa B2B Connect — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вперше в Україні BISbank і Visa запустили платіжний сервіс Visa B2B Connect

Особисті фінанси
50
Шановні клієнти,
Вперше в Україні BISbank і Visa запустили платіжний сервіс Visa B2B Connect.
«Ми раді представити сервіс Visa B2B Connect в Україні, пропонуючи підприємствам малого і середнього бізнесу та корпоративним клієнтам швидкі та безпечні міжнародні транзакції. Впевнені, за допомогою цього інноваційного платіжного рішення наш Банк сприятиме посиленню місцевого бізнесу та цифрової трансформації нашої країни. Разом з Visa ми прагнемо сприяти постійному впровадженню інновацій і відповідати високим стандартам глобальної платіжної екосистеми, яка стає все більш відкритою, прозорою та взаємозв’язаною», – прокоментував Віталій Зінніков, Голова Правління Банку Інвестицій та Заощаджень.
Сервіс дозволяє бізнес-клієнтам BISbank здійснювати транскордонні платежі між підприємствами швидко, безпечно, з меншими операційними витратами та відслідковувати статус платежів. Платформа значно спрощує проведення глобальних корпоративних платежів, здійснюючи транзакції між банком-відправника безпосередньо в банк-одержувача, долаючи дорогі процеси.
Ключовими особливостями цієї унікальної платформи також є покращена безпека та захист від шахрайства. Завдяки функції цифрової ідентифікації Visa B2B Connect, яка токенізує конфіденційну бізнес-інформацію, таку як банківські реквізити та номери рахунків, компанія отримує унікальний ідентифікатор для проведення транзакцій у глобальній екосистемі, що знижує ймовірність шахрайства. Visa B2B Connect також допомагає подолати обмеження замкнутих систем, оскільки платформа сумісна з іншими існуючими платіжними системами та сервісами.
Раді бачити Вас серед наших клієнтів!
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас