Mastercard і Swatch запускають в Україні новий сервіс безконтактних оплат — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Mastercard і Swatch запускають в Україні новий сервіс безконтактних оплат

Фінтех і Картки
620
Компанія Mastercard і швейцарський бренд годинників Swatch запускають в Україні новий сервіс безконтактних оплат – SwatchPAY!
Про це Finance.ua повідомили в прес-службі Mastercard.
Володарі годинників SwatchPAY! зможуть розраховуватися ними скрізь, де є безконтактний термінал: в магазинах, кафе, громадському транспорті тощо.
Безконтактна оплата за допомогою SwatchPAY! вже доступна для власників карток Mastercard від банку Восток, Ощадбанку та ПриватБанку.
Як це працює. У годинниках SwatchPAY! використовується чіп NFC, який прихований під циферблатом. Для оплати користувачу достатньо лише піднести годинник до безконтактного терміналу. До речі, годинник SwatchPAY!, на відміну від смартфона, не вимагає додаткової підзарядки, що робить їх ще більш універсальним і надійним інструментом для оплат.
Для оплати за допомогою годинника SwatchPAY! не потрібно окремо активувати платіжну функцію або тримати годинник у радіусі дії підключеного до нього смартфона.
Як скористатися:
1. Встановити мобільний додаток SwatchPAY! на ваш смартфон (доступний на iOS і Android);
2. Додати в додаток дані своєї платіжної картки, відсканувавши її за допомогою смартфона або ввівши їх вручну;
3. Активувати годинник за допомогою SwatchPAY! Box в офіційному магазині Swatch або ж самостійно за допомогою смартфона з NFC на базі Android;

Довідка Finance.ua:

  • сьогодні в Україні представлені 13 моделей годинників, які підтримують сервіс безконтактних оплат SwatchPAY!. З переліком моделей можна ознайомитися на офіційному сайті Swatch;
  • близько 40% операцій по картках Mastercard в Україні у фізичному ритейлі відбувається за допомогою пристроїв з NFC – смартфонів і гаджетів.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас