Державна нерухомість площею 200 футбольних полів «гуляє у тіні» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Державна нерухомість площею 200 футбольних полів «гуляє у тіні»

Казна та Політика
339
За результатами аудиту об’єктів державної власності, вже виявлено близько 28 мільйонів квадратних метрів приміщень державної власності, що не використовуються взагалі або здаються в «тіньову оренду».
Про це повідомляє пресслужба Фонду державного майна України з посиланням на слова заступника його голови Костянтина Кошеленка.
«Щоб зрозуміти масштаб проблеми, уявіть собі 200 НСК «Олімпійський», Шевченківський район міста Києва або, скажімо, Кам’янець-Подільський, що не просто пустує, але й генерує додаткові збитки», – сказав Кошеленко.
Він також акцентує увагу на тому, що звичайні громадяни, підприємці чи навіть цілі підприємства, можуть самі ініціювати включення непрофільних об’єктів різних органів влади до приватизації.
«Якщо Ви бачите занедбану будівлю або неробочий цех, що може допомогти у розвитку вашого бізнесу – подавайте заяву про включення об’єкту державної власності до переліку, що підлягають приватизації та перемагайте на прозорих онлайн-аукціонах. Цей простий процес складається з 3 кроків, кожен з яких детально описаний на сайті privatization.gov.ua», – зазначив Кошеленко.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас