TikTok почала боротьбу з платною рекламою криптовалют, - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

TikTok почала боротьбу з платною рекламою криптовалют, - ЗМІ

Фінтех і Картки
264
Соціальна мережа TikTok заборонила просування цифрових активів і почала боротьбу з блогерами, які рекламують криптовалюти. Про це повідомляє Daily Mail.
За даними видання, захід спрямований на стримування зростання популярності ненадійних високоризикових інвестицій і шахрайства. Під заборону також потрапила реклама кредитів і кредитних карток, розстрочок і торгових платформ.
Більше новин про криптовалюту є в нашому телеграм-каналі Finance_ukr. Рекомендуємо підписатися, щоб завжди бути в курсі.
Рекламна політика TikTok дозволяє просувати послуги фінансових компаній серед аудиторії старше 18 років. За даними Decrypt, нова заборона поширюється тільки на платні рекламні кампанії.
Влітку 2020 року ціна Dogecoin злетіла більш ніж на 100% на тлі вірусних відео в TikTok.
Про яку рекламу крипти йдеться:
  • У 2021 році користувач сервісу Адін Шахтель спрогнозував зростання мем-криптовалюти до $3000 «менш ніж через кілька місяців», проте курс не досяг навіть $1.
  • TikTok-астролог Марен Альтман використовувала гороскопи для прогнозування змін ціни криптовалют.
Нагадаємо, згідно з прогнозами, Bitcoin, який зараз переживає не найкращі часи, незабаром може обвалитися ще сильніше – до 10−15 тисяч доларів, тобто на 70− 80% в порівнянні з нинішнім рівнем.
За матеріалами:
Forklog
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас