Square розробить апаратний гаманець для Bitcoin — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Square розробить апаратний гаманець для Bitcoin

Технології&Авто
291
Американська технокомпанія Square Inc, яка розробляє рішення для прийому і обробки електронних платежів, анонсувала створення апаратного гаманця для Bitcoin. Про це повідомляє Reuters.
Для роботи з криптовалютами зазвичай потрібне спеціальне програмне забезпечення – це програма-гаманець, інтегрована або в програмне, або в біржове, або апаратне середовище. Вона дозволяє користувачеві працювати з блокчейном і створювати транзакції або отримувати перекази на свою адресу.
«Ми вирішили створити апаратний гаманець і сервіс, щоб зробити зберігання Bitcoin більш поширеним …», – сказав Джессі Дорогускер, глава відділу апаратного забезпечення Square.
Минулого місяця гендиректор компанії Джек Дорсі натякнув у твіті, що компанія розглядає можливість створення апаратного гаманця для Bitcoin.
Про важливі новини світу технологій ми пишемо у телеграм-каналі Finance_ukr. Приєднуйтесь! 🤫
Апаратні гаманці – це фізичні, електронні пристрої, такі як USB флеш-накопичувачі, які можуть генерувати секретні ключі і цифрові підписи угод в автономному режимі. Вони можуть гарантувати повну анонімність. Вони набагато дорожчі, ніж інші варіанти, але їх легко налаштувати, створити резервну копію і використовувати в побуті. Їх безпека є еталоном в сфері зберігання криптовалют.
За матеріалами:
Mind
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас