Представлена найдоступніша версія Tesla Model Y — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Представлена найдоступніша версія Tesla Model Y

Технології&Авто
1665
Компанія Tesla представила найдоступнішу версію свого кросовера Model Y для китайського ринку, знизити ціну якої вдалося за рахунок місцевого виробництва і державних субсидій.
Нова версія Tesla Model Y пропонується за ціною від 42 600 доларів. Нова версія може проїхати на одній зарядці до 525 км. Оскільки вона коштує менше ніж 300 000 юанів (46 000 доларів), то має право на отримання певної державної субсидії, що поширюється на електромобілі. Ціна цього автомобіля всього на 10% вища, ніж у базової версії Tesla Model 3 китайського виробництва, а поставки почнуться вже наступного місяця.
Представлена найдоступніша версія Tesla Model Y
«Китай має провідний у світі ринок нової енергії і є першим ринком за межами США, на якому у Tesla є місцеве виробництво. Компанія буде продовжувати інвестувати в Китай і виконувати свою корпоративну місію щодо прискорення переходу світу до стійкої енергетики та сприяння досягненню мети щодо зниження викидів СО2», — повідомили в компанії.
Tesla Model Y, за словами генерального директора Ілона Маска, може перевершити за популярністю всі інші автомобілі, вироблені компанією. У червні Китайська асоціація легкових автомобілів прогнозує зростання інтересу до більш містких автомобілів. Консалтингова компанія Sino Auto Insights також прогнозує відмінні продажі Tesla Model Y в Китаї в цьому році.
Продажі Model Y зі збільшеним запасом ходу (близько 600 км), яка коштує в Китаї від 54 тис. доларів, зросли з 5 520 одиниць в квітні до 12 785 в травні.
За матеріалами:
iXBT.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас