Анонсували концепцію Hyperloop для перевезення портових вантажів (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Анонсували концепцію Hyperloop для перевезення портових вантажів (відео)

Технології&Авто
288
Компанії HHLA і HyperloopTT готові представити проект HyperPort – модель транспортування контейнерів з використанням технології Hyperloop.
Концепція розробляється для покращення морських і внутрішніх сполучень, а також для збільшення пропускної спроможності та ефективності терміналів, пише на прес-служба Hamburger Hafen und Logistik (HHLA).
Наприкінці 2018 року американська науково-дослідницька компанія Hyperloop Transportation Technologies (HyperloopTT) і німецький логістичний оператор Hamburger Hafen und Logistik AG (HHLA) уклали угоду про спільну роботу над проектом HyperPort.
Технологія повинна послужити моделлю для перевезення контейнерів у морському і внутрішньому сполученні з використанням технології Hyperloop.
Розроблену технічну концепцію представлять на виставці ITS World Congress, яка буде проходити в Гамбурзі з 11 до 15 жовтня 2021 року.
Концепція HyperPort дозволить перевозити контейнерні вантажі на високій швидкості на сотні кілометрів. Система зможе надійно, ефективно і безпечно переміщати до 2800 контейнерів на день в закритому операційному середовищі, що зменшить вплив на навколишнє середовище. Повідомляється, що окремі транспортні капсули HyperPort вміщають два 20-футові або один 40- або 45-футовий контейнер стандартної або підвищеної місткості.
За матеріалами:
Build Portal
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас