Під Лас-Вегасом запрацював Hyperloop Ілона Маска — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Під Лас-Вегасом запрацював Hyperloop Ілона Маска

Технології&Авто
1326
Приблизно через два роки після затвердження проекту і через рік після завершення будівництва тунелю транспортна петля The Boring Company під Конференц-центром Лас-Вегаса почала перевезення пасажирів.
Про це повідомляє New Atlas.
Наразі система доставляє відвідувачів конвенцій між станціями метро під будівлею. Очікується, що відкрита ділянка стане частиною майбутньої транспортної мережі, яка охопить все місто.
У нинішньому стані петля під Конференц-центром Лас-Вегаса складається з пари тунелів з одностороннім рухом, які з’єднують три пасажирські станції, побудовані на глибині близько 12 м під землею. Весь шлях довжиною 2,7 км можна подолати менше ніж за дві хвилини, при цьому пасажири пересуваються на Tesla з водіями на максимальній швидкості близько 64 км/год.
Очевидно, що це далеко від планів Ілона Маска, який хотів, щоб пасажири могли пересуватися в підземних тунелях автономно і на високих швидкостях. На сайті The Boring Company, як і раніше, стверджується, що автомобілі в тунелях Loop можуть пересуватися зі швидкістю 240 км/год.
Незважаючи на те, що перша комерційна реалізація проекту вийшла не надто вражаючою, компанія заявляє, що Loop може перевозити 4400 пасажирів на годину. Поки в планах у компанії розширити свою систему, зробивши нову зупинку в сусідньому казино, і в кінцевому підсумку, поруч з іншими визначними місцями міста.
Концепція називається Vegas Loop і може включати до 43 станцій, перевозячи 51 тис. пасажирів на годину.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас