«Укрзалізниця» підвищила зарплати співробітникам, які заробляють менше 30 тис. грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Укрзалізниця» підвищила зарплати співробітникам, які заробляють менше 30 тис. грн

Особисті фінанси
709
АТ «Укрзалізниця» за попередніми домовленостями з Профспілкою залізничників і транспортних будівельників України, досягнутими в березні 2021, з червня поточного року підвищує на 10% годинні тарифні ставки і посадові оклади працівників, які мають оклад менше 30 тис. грн.
Як вказано в повідомленні на сайті УЗ, вже за липень залізничники отримають підвищені заробітні плати.
«Виконуємо домовленості – підвищуємо тарифні ставки і посадові оклади тим працівникам, у яких окладна частина менше 30 тис. грн. Правління прийняло рішення ввести зазначені зміни з 1 червня. За липень залізничники отримають вже збільшені зарплати, а перерахунок за червень буде здійснено при нарахуванні зарплати за серпень», — цитується в повідомленні в.о. голови компанії Іван Юрик.
За його словами, зазначені пропозиції були опрацьовані спільно з Профспілкою залізничників і транспортних будівельників України, а зміни вже внесено до Положення про оплату праці працівників АТ «Укрзалізниця».
Раніше профспілка залізничників і транспортних будівельників України заявила про проведення масової неполітичної акції протесту, яка повинна відбутися 8 липня 2021 року біля центрального офісу «Укрзалізниці» в Києві.
Залізничники планували вимагати підвищення тарифних ставок і посадових окладів працівникам.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас