WhatsApp введе оплату за листування з бізнес-профілями — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

WhatsApp введе оплату за листування з бізнес-профілями

Технології&Авто
288
З 1 лютого 2022 року WhatsApp змінить умови оплати за листування з бізнес-профілями. Ціни будуть різні для листувань, які ініціюються користувачем, і тих, де ініціатором виступає сама компанія.
Нагадаємо, що WhatsApp для Android вже отримав підтримку кількох пристроїв. Щоправда, не всім одразу ця функція стала доступною.
Більше новин про технології шукайте в нашому телеграм-каналі Finance_ukr. Рекомендуємо підписатися, аби завжди бути в курсі.
Як діятимуть нові умови WhatsApp. Обговорення WhatsApp Business API діляться на дві категорії, вартість яких різниться:
  • ініційовані користувачем, наприклад запити в службу підтримки клієнтів і загальну підтримку;
  • з ініціативи бізнесу, наприклад, після надсилання повідомлень про покупки.
Всі розмови вимірюються інтервалом в 24 години, або «сеансами», які починаються щоразу, коли підприємство доставляє перше повідомлення. Перше повідомлення може бути відповіддю на запит користувача або шаблоном бізнес-повідомлення.
Плата за розмови залежить від номера телефону кінцевого користувача. Вартість розмов, ініційованих бізнесом, і розмов, ініційованих користувачами, залежить від ринку (країни або регіону). Перша 1000 розмов щомісяця будуть безкоштовними. Крім того, розмови не будуть платними, якщо користувач надсилає повідомлення в компанію, використовуючи кнопку заклику до дії в рекламі.
В Україні ціна становитиме $ 0.0835 (≈ ₴ 2.28) за повідомлення, ініційоване бізнес-профілем і $ 0.0250 (≈ ₴ 0.68) за повідомлення користувача.
За матеріалами:
Pingvin Pro
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас