У Німеччині дозволили інвестувати в криптовалюти до 20% інвестпортфеля — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Німеччині дозволили інвестувати в криптовалюти до 20% інвестпортфеля

Фінтех і Картки
373
У ФРН вступив в силу закон, що дозволяє орієнтованим на великих гравців фондам розміщувати до 20% портфеля в криптовалюти, що потенційно може привести на криптовалютний ринок до 350 млрд євро ($415 млрд).
Документ був схвалений Бундестагом і тепер повинен бути прийнятий Федеральним радою Німеччини, повідомляє coindesk.
До речі, прогнози експертів щодо ринку криптовалют ми також часто публікуємо в своєму телеграм-каналі Finance_ukr . Підписуйтесь, щоб завжди знати, що буде з Bitcoin!
На ринку близько 4 тис. Інвестиційних спеціальних фондів (Spezialfond).
CEO Distributed Ledger Consulting (DLC) Свен Хильдебрандт підрахував, що якщо кожен такий фонд збільшить інвестиційний портфель за рахунок криптовалюти до 20%, то загальна сума інвестицій складе 350 млрд євро ($415 млрд).
Це виходячи із загальної суми активів, що знаходяться під управлінням таких фондів в Німеччині.
Свен Хильдебрандт також зазначив, що зараз німецькі інституційні інвестори не можуть інвестувати в криптовалюти, позаяк це заборонено на законодавчому рівні Німеччини, але це нововведення може змінити ситуацію докорінно.
Спеціальні фонди є домінуючим інституціональним інвестиційним інструментом в Німеччині. Значне виділення цього ринку на користь криптовалюта може мати серйозні наслідки для всієї Європи, тому що країна має найбільшу економіку єврозони.
За матеріалами:
The page
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас