Нардепи ратифікували чотири угоди з Францією про отримання кредитів на 1,3 млрд євро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нардепи ратифікували чотири угоди з Францією про отримання кредитів на 1,3 млрд євро

Казна та Політика
257
Верховна Рада ратифікувала чотири угоди з Францією про отримання кредитів на загальну суму 1,3 млрд євро.
Народні депутати схвалили відповідні законопроекти № 0115 — № 0118.
Рада ратифікувала рамкову угоду щодо офіційної підтримки посилення захисту населення, територій та навколишнього природного середовища України від надзвичайних ситуацій. Франція, згідно з документом, надасть кошти на оновлення пожежно-рятувальної техніки, а саме пожежної техніки для гасіння пожеж та рятування людей у висотних будівлях.
Нардепи також ратифікували угоду щодо офіційної підтримки оновлення парку вантажних електричних локомотивів акціонерного товариства «Українська залізниця». Угода передбачає закупівлю 130 вантажних електричних локомотивів (80 — двосистемних, 50 — односистемних) для УЗ зі значною локалізацією виробництва в Україні. На закупівлю нададуть 750 125 000 євро.
ВР схвалила й ратифікацію угоди щодо офіційної підтримки проекту з покращення водопостачання у Києві. Вона передбачає надання концесійного казначейського кредиту у розмірі 70 млн євро.
Крім того, парламентарі ратифікували угоду з Францією щодо підтримки фінансування проекту з покращення постачання питної води в Луганській області. Загальний обсяг коштів кредиту становить 70 млн євро.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас