Apple випустила перші публічні бета-версії iOS 15 і iPadOS 15 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple випустила перші публічні бета-версії iOS 15 і iPadOS 15

Технології&Авто
261
Apple випустила перші публічні бета-версії iOS і iPadOS 15, представлених на WWDC на початку червня. Завдяки цьому нові мобільні платформи компанії тепер можуть випробувати користувачі, які не є розробниками ПЗ.
Користувачі, які підписалися на програму публічного бета-тестування Apple, можуть оновити свої пристрої до iOS і iPadOS 15 по повітрю після встановлення відповідного сертифіката з веб-сайту програми публічного бета-тестування Apple.
Нагадаємо, що iOS 15 обзавелася цілою низкою нових зручних можливостей. Основна маса поліпшень стосується сервіс відеозв’язку FaceTime. Він отримав функцію SharePlay, яка дозволяє ділитися вмістом свого екрану і аудіо з Apple Music зі співрозмовником. Браузер Safari придбав перероблений вигляд з компактною панеллю вкладок, розташованною в нижній частині екрана.
Додаток Wallet обзавівся підтримкою широкої кількості різних NFC-ключів. А нова функція Focus є поліпшеною версією режиму «Не турбувати», яка дозволяє налаштовувати дозволені до показу повідомлення залежно від ситуації.
Apple випустила перші публічні бета-версії iOS 15 і iPadOS 15
У свіжій iOS 15 присутня ще ціла низка нововведень, які покращують досвід використання пристроїв Apple. Важливо відзначити, що нові операційні системи сумісні з усіма пристроями, які працюють під управлінням iOS 14 і iPadOS 14. Тим не менш, Apple пообіцяла, що більше не буде нав’язувати користувачам оновлення до нової версії ОС, а замість цього дозволить їм залишитися на iOS 14, для якої продовжить випускати оновлення безпеки.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас