Samsung продовжила термін підтримки деяких смартфонів Galaxy — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung продовжила термін підтримки деяких смартфонів Galaxy

Технології&Авто
755
У минулому році компанія Samsung пообіцяла протягом чотирьох років випускати оновлення для систем безпеки деяких флагманських смартфонів і планшетів. Тепер виробник повідомив, що окремі моделі будуть отримувати «заплатки» протягом п’яти років.
В першу чергу мова йде про корпоративні варіанти Galaxy S20, Galaxy S20+, Galaxy S20 Ultra, Galaxy Note 20, Galaxy Note 20 Ultra, Galaxy XCover 5 і Galaxy Tab Active 3.
Для них будуть випускатися як оновлення системи безпеки, так і патчі, що підтримують працездатність електроніки в цілому. Всі інші корпоративні версії пристроїв Samsung будуть отримувати нове програмне забезпечення протягом 4 років.
Корпоративні екземпляри смартфонів і планшетів можуть бути налаштовані для використання тільки схвалених компаніями-власниками програм. У таких моделях часто застосовуються додаткові системи безпеки і корпоративні інструменти управління, що дозволяють виробляти розширене налаштування пристроїв IT-фахівцями компаній. Зазвичай оновлення безпеки для корпоративних смартфонів Galaxy випускаються щомісяця або щоквартально, залежно від пристрою.
Не виключено, що Samsung надасть п’ять років підтримки і звичайним призначеним для користувача варіантів Galaxy S20, Galaxy Note 20, Galaxy Tab Active 3 і Galaxy XCover 5. Компанія вже робила щось подібне в минулому для серій Galaxy S6, Galaxy S7 і Galaxy S8.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас