Кількість доларових мільйонерів у світі вперше перевищила 20 мільйонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кількість доларових мільйонерів у світі вперше перевищила 20 мільйонів

Світ
522
Незважаючи на пандемію, кількість доларових мільйонерів у світі вперше перевищила позначку в 20 мільйонів. Цей показник зріс на 6,3% до 20,8 млн осіб.
Про це повідомляється в дослідженні консалтингової компанії Capgemini, опублікованому у вівторок, 29 червня.
До речі, у телеграм-каналі Finance.ua ми пишемо про новини, що точно стануть в нагоді для вашого гаманця. Там же навчаємо не платити зайвого. Не забудьте підписатися! 🤫
Варто зазначити, що міжнародна консалтингова компанія Capgemini, яка базується в Парижі, враховує в своєму дослідженні акції, твердовідсоткові цінні папери, альтернативні інвестиції, готівкові гроші і нерухомість, яка не використовується для власного проживання.
Скільки грошей у мільйонерів? Сукупні статки найбагатших людей планети за минулий рік збільшилися на 7,6 відсотка до рекордного показника в майже 80 трлн дол США, що пов’язано, перш за все, з бумом на ринках цінних паперів.
Локації мільйонерів. Найбільше людей зі статками не менше одного мільйона доларів – в США. За ними йдуть Японія, Німеччина і Китай. В цілому в цих країнах проживають майже 63% всіх мільйонерів в світі, йдеться в щорічному звіті World Wealth Report.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас