У Держцентрі зайнятості назвали найпопулярніші вакансії в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Держцентрі зайнятості назвали найпопулярніші вакансії в Україні

Особисті фінанси
599
В Україні побільшало вакансій у сфері торгівлі, обслуговування та сільського господарства, також попит мають кваліфіковані робітники.
Про це в ефірі телеканалу «Україна 24» розповіла начальниця управління з надання послуг населенню Державного центру зайнятості Інна Бондіні.
До речі, в телеграм-каналі Finance_ukr ми розповідаємо, як економити та не платити зайвого. Підписуйтесь, щоб отримувати корисні лайфхаки!
За її словами, зменшення чисельності безробітних відбулося внаслідок того, що пом’якшилися карантинні заходи.
«Економіка поступово починає відновлюватись. Наприклад, з початку року нам вдалося працевлаштувати близько чверті мільйона людей», — повідомила Бондіні.
На запитання, які вакансії є найбільш популярними, представниця Держцентру зайнятості відповіла: «Зазвичай, якщо говорити про сьогоднішній день, найбільше людей працевлаштовується у сферу торгівлі, обслуговування і в сільське господарство. Це пов’язано насамперед з тим, що сільськогосподарські роботи зараз проводяться, і тому серед роботодавців є попит саме в цій сфері. А взагалі-то найбільше вакансій роботодавці подають для кваліфікованих робітників з інструментом, для робітників з обслуговування устаткування та машин. Тут 40% вакансій у нас — це саме для робітників з високою кваліфікацією і досвідом роботи».
До речі, якщо вас цікавить швидка позика до зарплати, за допомогою порталу Finance.ua можна підібрати для себе оптимальні умови.

Хочу отримати гроші онлайн 💸

За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас