Andreessen Horowitz запустила криптовалютний фонд на $2,2 млрд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Andreessen Horowitz запустила криптовалютний фонд на $2,2 млрд

Фінтех і Картки
244
Венчурна інвестиційна компанія Andreessen Horowitz оголосила про запуск свого нового фонду, орієнтованого на криптовалюти на суму $2,2 млрд. Як повідомляє CNBC, фірма, заснована Марком Андреессеном і Беном Горовіцем, планує використовувати цей капітал в стартапи, пов’язані з блокчейном і цифровими активами.
До речі, про зміни у світі фінансів, крипти та технологій ми оперативно повідомляємо у телеграм-каналі Finance.ua. Підписуйтеся, аби завжди бути в курсі. 🤫
«Розмір цього фонду говорить про можливості, які перед нами відкриваються: криптовалюта – це не тільки майбутнє фінансів, але, як й інтернет в перші дні, вона готова змінити всі аспекти нашого життя», – йдеться в повідомленні компанії.
Перший фонд Andreessen Horowitz, орієнтований на криптовалюти, був запущений три роки тому, під час так званої «крипто-зими». Того року вартість біткойнів впала приблизно на 80% від максимумів 2017 року.
Як відомо, найбільша криптовалюта світу, біткойн, втратила приблизно половину своєї вартості з квітневого максимуму у близько $60 000 доларів. Тільки на цьому тижні він втратив 20%. В компанії відзначили волатильність класу активів і заявили, що «ціни можуть коливатися, але інновації продовжують рости протягом кожного циклу».
Andreessen Horowitz також оголосила про хвилю нових співробітників для фонду, включаючи колишнього керівника відділу комунікацій в Twitter, Google і Facebook Рейчел Горовіц, колишнього старшого радника Хілларі Клінтон Томіка Тіллеманна, а також колишнього члена Комісії з цінних паперів і бірж США (SEC) Білла Хінмана, відомого своїми висловлюваннями про те, що ефіріум не вважається цінним папером.
За матеріалами:
Mind
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас