У JPMorgan прогнозують падіння Bitcoin — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У JPMorgan прогнозують падіння Bitcoin

Фінтех і Картки
1684
Очікуваний продаж акцій крупного фонду Grayscale Bitcoin Trust з червня по липень, ймовірно, стане новим джерелом тиску на Bitcoin. Перша криптовалюта залишалася під тиском в останні дні, ненадовго впавши нижче рівня в $ 30 тис. на тлі постійних побоювань із приводу його енергоспоживання і розширених репресій Китаю щодо цифрової валюти.
Про це повідомили стратеги JPMorgan на чолі з Ніколаосом Панігірцоглу, пише Bloomberg.
До речі, прогнози експертів щодо ринку криптовалют ми також часто публікуємо в своєму телеграм-каналі Finance_ukr. Підписуйтесь, щоб завжди знати, що буде з Bitcoin!
Bitcoin впав на 1,1% до $ 32 709 в четвер, 24 червня, що приблизно на 50% нижче рекордного рівня ($ 65 000 тис. в середині квітня).
«Незважаючи на корекцію на цьому тижні, ми не хочемо відмовлятися від нашого негативного прогнозу для ринків Bitcoin і криптовалют у цілому. Незважаючи на деяке поліпшення, наші сигнали в цілому залишаються ведмежими», — заявили стратеги JPMorgan.
Окремо головний виконавчий директор DoubleLine Capital LP Джеффрі Гундлах заявив 24 червня, що «це велика справа», якщо Bitcoin закриється нижче від $ 30 тис. Деякі вважають, що здатність утримуватися на цьому рівні є ключем до майбутніх тенденцій криптоактивів. Справедлива вартість головної криптовалюти, заснована на порівнянні його волатильності з ціною на золото, в середньостроковій перспективі оцінюється в діапазоні від $ 23 тис. до $ 35 тис., пишуть стратеги JP Morgan.
За матеріалами:
Обозреватель
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас