Уряд та Світовий банк уклали угоду на 350 мільйонів доларів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Уряд та Світовий банк уклали угоду на 350 мільйонів доларів

Казна та Політика
651
Уряд разом із Світовим банком уклали угоду на суму 350 мільйонів доларів, кошти спрямують, зокрема, на підтримку в умовах пандемії.
Про це прем’єр-міністр Денис Шмигаль написав у Telegram.
Стежте за економічними новинами в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб завжди бути в курсі всіх фінансових подій.
«Уряд та Світовий банк уклали угоду на суму 350 млн доларів. Кошти будуть спрямовані на розвиток економіки в період пандемії, соціальну підтримку вразливих верств населення й на посилення державних інституцій», — повідомив очільник уряду.
Він додав, що завдяки цій угоді уряд зможе реалізувати системні проєкти для розвитку ринку землі, продовжити реформу газового сектору, а також зміцнити кредитний ринок.
Нагадаємо, Світовий банк та Фонд чистих технологій на пільгових умовах нададуть Україні 211 млн доларів кредиту для підвищення стійкості енергосистеми на «Укргідроенерго».

Довідка Finance.ua:

  • В уряді націлені на співпрацю з МВФ в рамках чинної програми, за якою Україна ще може отримати 2,9 млрд дол. За негативного розвитку подій будуть реагувати, заразом і шляхом оптимізації видатків.
  • Світовий банк поліпшив прогноз на 2021 рік для розвитку світової економіки з 4,1% до 5,6%, що стане найбільшим стрибком у ВВП за 80 років, проте для країн, що розвиваються прогноз впав до 2,9%.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас