«Велике будівництво»: компанія Airbus може долучитися до створення національного авіаперевізника — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Велике будівництво»: компанія Airbus може долучитися до створення національного авіаперевізника

Казна та Політика
664
До створення національного українського авіаперевізника може долучитися одна з найбільших авіабудівних компаній світу — Airbus.
Про це пише ТСН.
Кожна гривня, вкладена в будівництво доріг, призводить до зростання економіки України. Більше про «Велике будівництво» пишемо в телеграм-каналі Finance_ukr. Підписуйтесь і ви!
Напередодні Президент України зустрічався з представниками французького бізнесу. Це їхній перший візит до Києва такого рівня.
Володимир Зеленський закликав французьких інвесторів доєднатися до осучаснення української дорожньої інфраструктури. Йдеться про національну програму «Велике будівництво». Торік у її рамках в Україні побудували понад 4 тисячі кілометрів доріг і стільки ж планують зробити цьогоріч. Французи, у свою чергу, ідею розвитку бізнес-відносин підтримали.
Як зазначили представники Airbus, наразі вони вивчають техніко-економічне обґрунтування проєкту та розглядають можливість створення концепції та бізнес-плану. Також компанія вивчає технічні можливості українських підприємств для того, щоб використовувати їх як виробничий майданчик.
За матеріалами:
ТСН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас