Послугу єМалятко вже можна отримати у понад 1500 точках доступу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Послугу єМалятко вже можна отримати у понад 1500 точках доступу

Особисті фінанси
277
Кількість точок доступу, де можна отримати послугу єМалятко, зросла до понад 1500 — це 838 ЦНАПів (включно з ВРМ і терпідрозділами), 76 пологових, 587 відділів ДРАЦС. А послугу надають понад 5000 адміністраторів.
Про це повідомляється на Урядовому порталі.
«Ще рік тому, щоб отримати всі необхідні послуги для малюка, батькам доводилось витрачати до 10 днів на відвідування різних держустанов. Сьогодні замовити до 9 послуг в 1 можна за 15 хвилин», – сказано в повідомленні.
Адміністратори обов’язково проходять навчання і лише після успішного тестування можуть надавати комплексну послугу єМалятко.
Навчальна програма допомагає новим адміністраторам не лише розібратися, як працює сфера надання адмінпослуг, а й перейняти досвід, найкращі практики та цінності.
«79% заяв на отримання свідоцтва про народження в Україні подаються через єМалятко. Ми постійно працюємо над удосконаленням послуги. Протягом останніх чотирьох тижнів 100% батьків задоволені сервісом. Це найвищий показник якості надання держпослуг і результат роботи тисячі людей, які щодня роблять державні сервіси кращими», — зазначила заступник Міністра цифрової трансформації Людмила Рабчинська.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас