LG запатентувала телевізор, який скручується по горизонталі (схема) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

LG запатентувала телевізор, який скручується по горизонталі (схема)

Технології&Авто
496
Компанія LG розмірковує над створенням незвичайної телевізійної панелі на основі гнучкого дисплея. Інформація про новинку, як повідомляє ресурс LetsGoDigital, оприлюднена одним з підрозділів Всесвітньої організації інтелектуальної власності (World Intellectual Property Organization, WIPO).
Мова йде про панель, яка скручується по горизонталі. Як можна бачити на патентних ілюстраціях, пристрій буде складатися з бази, на якій встановлені розсувні модулі.
LG запатентувала телевізор, який скручується по горизонталі (схема)
У складеному стані такий телевізор зовні нагадуватиме динамік акустичної системи з витягнутим по вертикалі дисплеєм. При перегляді відеоматеріалів лівий і правий модулі розсунуться по горизонталі, а екран прийме звичну форму. Цікаво, що гнучкий дисплей охоплює бічні частини розсувних модулів: тут також може виводитися зображення.
LG запатентувала телевізор, який скручується по горизонталі (схема)
На жаль, поки немає інформації про характеристики панелі. Спостерігачі вважають, що може бути використана матриця на органічних світлодіодах (OLED) з співвідношенням сторін 16:9.
Варто відзначити, що LG в минулому році розпочала продаж телевізора Signature OLED R. У нього 65-дюймовий гнучкий екран, що може скручуватися в рулон і повністю ховатися усередині бази.
За матеріалами:
Portaltele
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас