LG випустила останній смартфон — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

LG випустила останній смартфон

Фондовий ринок
745
Компанія LG оголосила про припинення випуску смартфонів ще на початку квітня, але досі з її конвеєрів сходили нові моделі.
Але від сьогоднішнього дня, 31 травня, вона повністю зупиняє виробництво смартфонів і планшетів.
Підтримка вже проданих пристроїв триватиме ще деякий час. Програмне забезпечення преміум-моделей будуть підтримувати протягом трьох років, деякі з них ще очікують оновлення до ОС Android 11, окремі пристрої (включаючи телефони Q-серії) отримають і Android 12, а флагманські новинки оновлять до тринадцятої версії ОС.
Також користувачі будуть ще чотири роки з дати випуску пристрою мати доступ до післяпродажного технічного обслуговування.
Завод LG у в’єтнамському Хайфоні був головним центром компанії з виробництва смартфонів. Тепер його площі вже використовують в основному для випуску побутової техніки, решту робітників зі «смартфонних» конвеєрів переведуть на виконання нових завдань до кінця липня.
Завод розпочав роботу в 2015 році і крім смартфонів вже випускав телевізори і побутову техніку. На ньому ж дочірні компанії LG Innotek і LG Display виробляють відповідно модулі камер і дисплеї.
Перехід на побутову техніку цілком обгрунтований. За даними Korea Herald, LG Electronics на шляху до того, щоб стати найбільшим виробником побутової техніки. У першому кварталі нинішнього фінансового року вона обійшла основного суперника — Whirpool. На думку експертів, така ситуація збережеться як мінімум до кінця року.
Вже відомо, що в боротьбу за частку LG на корейському ринку смартфонів вступили Samsung і Apple, пропонуючи потенційним покупцям безпрецедентні умови при придбанні нових смартфонів.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас