Tesla обладнає своїми системами енергогенерації цілий житловий район — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Tesla обладнає своїми системами енергогенерації цілий житловий район

Технології&Авто
365
Ідея вбудовувати сонячні панелі й акумулятори на етапі планування нових будинків стає все більш популярною в сфері нерухомості. Домовласники бачать переваги в генерації власної електроенергії. Так, забудовник Alset EHome хоче підписати угоду з компанією Ілона Маска з облаштування житлового району сонячними панелями Tesla і відповідною інфраструктурою.
Більше новин про технології ми публікуємо в телеграм-каналі Finance_ukr. Підписуйтесь! 🤫
Alset EHome оголосила про підписання стратегічної угоди з Tesla на оснащення житлового кварталу в передмісті Х’юстона, штат Техас, сонячним обладнанням. У двадцяти нових будинках на одну сім’ю з’являться сонячні панелі, настінні акумулятори Powerwalls і зарядні пристрої для електромобілів.
Крім цих двадцяти будинків Alset вже закінчує ще десять в тому ж районі. Також компанія планує придбати ще 70 ділянок навколо Х’юстона. Таким чином, до кінця року буде побудовано сто нових розумних будинків на сонячній енергії.
«Ми розробляємо те, що неодмінно стане зразком екосистеми для приватного будинку майбутнього. Все більше людей приходить до „чистих“ рішень для своїх будинків, і ми раді максимально полегшити своїм клієнтам перехід. Це також допоможе прискорити всесвітній перехід до відновлюваних джерел енергії», — заявив Чарлі Маккензі, директор американського відділення Alset EHome.
Можливо, це і не найбільший контракт для енергетичного підрозділу Tesla, але він може стати першим кроком у проникненні Tesla на будівельний ринок. Якщо досвід виявиться вдалим, цей та інші забудовники звернуться до компанії Маска щодо нових угод.
За матеріалами:
Телеканал новин 24
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас