Розпочато будівництво нового мосту в Сумській області — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Розпочато будівництво нового мосту в Сумській області

Казна та Політика
1288
Компанією-підрядником Автомагістраль-Південь розпочаті роботи на нових ділянках дороги і мостах на трасі Н-12 Суми – Полтава в Сумській області.
Про це повідомляється на сторінці президентської програми Велике будівництво у Facebook.
Зазначається, що роботи виконуються з посиленням основи, облаштуванням тротуарів і зупинок. Зараз дорожники укладають верхній шар покриття і встановлюють бар’єри, після чого залишиться лише встановити нові дорожні знаки та нанести розмітку.
Також почався ремонт на нових ділянках траси Н-12 навколо Тростянця протяжністю близько 10 км. Тут, крім дорожніх робіт, замінять водопропускні труби, переобладнують кабелі зв’язку і лінії електропередач, встановлять автономне освітлення пішохідних переходів і мережу зовнішнього освітлення в населених пунктах.
Крім того, почався ремонт двох мостів у Тростянці. Перший міст має довжину 5 м і перебуває в аварійному стані. Його капітально відремонтують. Другий міст довжиною 15,7 м був настільки зношеним, що вирішили його знести і побудувати заново. Зараз демонтаж вже завершено, будівельники забивають буронабивні палі для зведення нової конструкції.
Як повідомлялося раніше, завдяки кредиту Європейського банку реконструкції і розвитку (ЄБРР) київський міст Метро вперше з введення в експлуатацію в 1965 році капітально відремонтують.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас