З'явилися нові зображення iPhone 13 Pro (фото, відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

З'явилися нові зображення iPhone 13 Pro (фото, відео)

Технології&Авто
998
На YouTube-каналі під назвою Concept Creator і на сайті Letsgodigital опублікували рендери і відеоролик, які показують найбільш деталізовану тривимірну модель смартфона iPhone 13 Pro.
З'явилися нові зображення iPhone 13 Pro (фото, відео)
Ці ресурси регулярно створюють точні моделі майбутніх смартфонів, використовуючи креслення та інсайдерську інформацію. Наразі залишаються сумніви тільки щодо назви: ходять чутки, що Apple в цьому році вибере варіант iPhone 12S замість iPhone 13. Однак в плані дизайну жодних питань більше не залишилося.
До речі, про цікаві технологічні ініціативи ми розповідаємо в нашому телеграм-каналі Finance_ukr. Приєднуйтесь і ви! 🤫
Модель iPhone 13 Pro повинна бути поліпшеною за кількома пунктами. На додачу до більш якісної камери пристрій також буде оснащений кращим екраном і зменшеним вирізом для системи фронтальних камер. Крім того, сканер відбитків пальців (Touch ID) вперше буде розміщений під екраном. Звісно, оновляться використовувана платформа і програмне забезпечення.
Раніше опубліковані креслення підтверджують, що iPhone 13 Pro має корпус висотою 146,7 мм і шириною 71,5 мм, тобто не буде відрізнятися від iPhone 12 Pro в плані розміру. Невелика різниця буде тільки в товщині. Екрани всіх смартфонів лінійки iPhone будуть виконані за технологією OLED, при цьому дисплеї iPhone 13 Pro і iPhone 13 Pro Max будуть підтримувати частоту оновлення 120 Гц. Новинки будуть побудовані на базі однокристальної системи Apple A15, яка виробляється силами компанії TSMC з використанням 5-нм технологічного процесу.
За матеріалами:
iXBT.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас