Facebook запустив аналог Clubhouse у США — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Facebook запустив аналог Clubhouse у США

Технології&Авто
183
Компанія Facebook запустила у США аналог Clubhouse – сервіс Live Audio Rooms, що дозволяє користувачам слухати подкасти громадських діячів і спільнот в реальному часі та брати участь у них.
Про це повідомляється на сайті компанії.
«Live Audio Rooms у Facebook дозволяють вам знаходити, слухати та приєднуватися до живих розмов із публічними діячами, експертами та іншими людьми на теми, які вас цікавлять», – йдеться у повідомленні.
Facebook наділить певні суспільні фігури і групи в соціальній мережі правом створювати аудіокімнати, в яких вестимуться дискусії. Модератор подкасту може запросити спікерів заздалегідь або під час розмови. У кімнаті може бути до 50 ораторів, а кількість слухачів не обмежена.
Також передбачена можливість створення закритої кімнати, доступ до якої дозволений лише за запрошеннями.
Facebook запустив аналог Clubhouse у США
Крім того, слухачі і учасники кімнат зможуть відправляти донати авторам бесід або іншим неприбутковим організаціям, вказаним творцями кімнати.
Сервіс доступний на iOS та Android.
Нагадаємо, аудіосоцмережу Clubhouse заснували минулого року підприємці Пол Девіс і Рохан Сет. Вона здобула популярність серед «еліти Кремнієвої долини» як приватний додаток на iPhone, доступ до якого можна отримати лише за спеціальним запрошенням. Після реєстрації в Clubhouse користувачі можуть створювати різні кімнати і спілкуватися там виключно голосовими повідомленнями. Наразі сервіс доступний і на Android.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас