Жодна установа не зможе вимагати паперову довідку вже цьогоріч - Шмигаль — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Жодна установа не зможе вимагати паперову довідку вже цьогоріч - Шмигаль

Казна та Політика
1341
Кабінет Міністрів продовжує активну роботу над цифровізацією державних послуг, щоб будь-який документ чи довідку можна було отримати в Дії.
Про це на своїй сторінці у Facebook написав Прем’єр-міністр Денис Шмигаль.
До речі, про всі головні зміни в законодавстві, які можуть стосуватись ваших особистих коштів, ми інформуємо в телеграм-каналі Finance_ukr. Підписуйтесь, щоб завжди бути в курсі всіх фінансових подій.
“Україна стала ще на крок ближчою до режиму “без паперу”. Президент Володимир Зеленський поставив завдання вже цього року перевести весь державний сервіс в електронну систему, аби жодна установа не змогла вимагати паперову довідку в українців. Цього тижня Верховна Рада ухвалила в першому читанні відповідний законопроєкт”, – написав Шмигаль.
За його словами, уряд продовжує активну роботу над цифровізацією державних послуг, аби будь-який документ чи довідку можна було отримати в Дії.

Довідка Finance.ua:

  • Верховна Рада 17 червня підтримала за основу законопроект № 5495 про особливості надання електронних публічних послуг, так званий Paperless. Їх надання відбуватиметься без втручання чиновників.
  • Президент Володимир Зеленський раніше заявляв, що з 24 серпня Україна увійде в так званий режим paperless.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас