Де українці збираються провести відпустку — опитування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Де українці збираються провести відпустку — опитування

Особисті фінанси
4697
31,6% українців, які планують відпустку влітку 2021 року, мають намір провести її вдома або на дачі. 27,9% збираються відвідати туристичні місця України, а 18,1% відправляться в закордонну подорож.
Про це свідчать дані нового соцопитування від дослідницької компанії Gradus Research, яке є в розпорядженні редакції Радіо НВ.
До речі, в нашому телеграм-каналі Finance_ukr ми часто публікуємо корисну інформацію щодо подорожей. Наприклад, з якою кредиткою краще їхати за кордон, або що треба знати про туристичне страхування. Тож підписуйтесь і подорожуйте з користю.
19,7% опитаних загалом відмовляться від повноцінного літнього відпочинку через карантин і пандемічні обмеження. А 72,8% респондентів заявили, що відсутність відпочинку або скорочена відпустка тією чи іншою мірою впливає на їхню працездатність і стан (для 34,3% – сильно впливає, для 38,5% – впливає певною мірою).
Також в опитуванні наведено відповіді українців щодо того, як змінилися їхні витрати на літній відпочинок у порівнянні з докарантинним періодом: 31,3% заявили, що їхні витрати збільшилися; а 28,3% – що зменшилися.
Серед ключових критеріїв, за якими українці вибирають місце для відпочинку:
  • ціна (64,3%),
  • особистий досвід в минулому (42,1%),
  • відгуки знайомих (37,6%),
  • репутація місця (34,7%),
  • відгуки в інтернеті (21,3%),
  • комфортність для українських відпочивальників (18,3%),
  • фактор якості (12,7%).
Для 22,7% опитаних питання медичної безпеки мають першочергове значення під час вибору місця для відпочинку. 46,6% враховують цей фактор, однак для них він не є визначальним. Тоді як 18,8% респондентів повідомили, що медбезпека жодним чином не впливає на їхній вибір місця для проведення відпустки.
До речі, якщо вас цікавить швидка позика на відпустку, за допомогою порталу Finance.ua можна підібрати для себе оптимальні умови.

Хочу отримати гроші онлайн 💸

За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас