SsangYong представив електричний Korando — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

SsangYong представив електричний Korando

Технології&Авто
899
Перший повністю електричний кросовер SsangYong отримав назву Korando e-Motion. Старт продажів новинки у Європі призначений на жовтень.
Від південнокорейського бренду SsangYong новини надходять нечасто, оскільки лінійка моделей автовиробника досить скромна, а більш-менш активні продажі у Європі демонструє хіба що Великобританія. Зараз компанія намагається залишитись на плаву, активно вкладаючись у розробку і виробництво електротранспорту, слідом за більшими виробниками. І першим плодом цих зусиль є Korando e-Motion. Виробництво електричного кросовера розпочалось 14 червня.
Подробиць про електричний силовий агрегат або акумулятор Korando e-Motion поки нема. Натомість виробник демонструє зовнішність автомобіля, який майже повністю повторює звичайний Korando 2019 року з декількома дизайнерськими деталями (глуха решітка, перероблені бампери, аероколеса тощо).
SsangYong представив електричний Korando
Другий електричний позашляховик від SsangYong буде меншим за Rexton. Він має кодову назву J100 і на офіційних ескізах за стилістикою трохи нагадує Range Rover. За планами виробника, ця друга модель надійде в продаж у 2022 році, а за нею буде повністю електричний пікап.
За матеріалами:
Телеканал 24
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас