Названо найдорожчий автомобіль 2021 року (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Названо найдорожчий автомобіль 2021 року (фото)

Технології&Авто
1345
Для початку варто прояснити, що всі автомобілі варто розділити на ті, які випускають новими, і ті, які мають історичну цінність. В ідеалі, в кожній з цих груп потрібно вибирати свого переможця.
Якщо говорити про найдорожчу машину в світі в 2021 році, то нею досі залишається Ferrari 250 GTO, за яку на аукціоні виручили понад 40 млн доларів. Водночас, у світі регулярно виходять нові автомобілі.
Але якщо говорити про новинки світового автопрому, то тут звання найдорожчої машини в світі ще недавно належало суперкару від Bugatti – la Voiture Noire, але днями у неї з’явився конкурент. Йдеться про Rolls-Royce Boat Tail, який оцінили в 28 млн євро.
Названо найдорожчий автомобіль 2021 року (фото)
На весь світ випустять всього 3 такі автомобілі. Природно, що в компанії Rolls-Royce не розповіли, хто став щасливим володарем Boat Tail, але на думку видання The Telegraphe, власниками рідкісного авто могли стати Бейонсе і її чоловік Jay-Z.
Якщо говорити про цей автомобіль, то він є надто унікальним і особливим, бо фактично з його створенням Rolls-Royce повертає еру коучбілдінгу. Йдеться про виготовлення автомобілів, коли автовиробник поставляв шасі, а кузови для автомобілів робили сторонні ательє.
Названо найдорожчий автомобіль 2021 року (фото)
Унікальність цього автомобіля можливо тільки усвідомити, почувши пару фактів про нього. Якщо коротко, то Boat Tail це автомобіль, кузов якого створили з нуля компанія Rolls-Royce і три давні клієнти марки. Незважаючи на однаковий кузов, обробка кожного з трьох автомобілів буде різною.
Враховуючи особливості сучасних стандартів безпеки та сертифікації авто, створення автомобіля зайняло у компанії 4 роки.
Ззаду, під “палубою”, у автомобіля розміщено відділ для пікніку, в який вбудували величезний холодильник. Щоб доповнити зону для пікніку, в авто вмонтували висувну парасольку і столики, а також окремо можна дістати два стільці з карбону, які обтягнуті синьою шкірою.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас