Представлено кросовер Lexus NX нового покоління (фото, відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Представлено кросовер Lexus NX нового покоління (фото, відео)

Технології&Авто
1091
Компанія Lexus представила абсолютно новий кросовер NX другого покоління.
Габарити нового Lexus NX — 4660/1865/1650 мм (довжина/ширина/висота), а база — 2690 міліметрів. У порівнянні з попередником новинка підросла зовсім небагато (довжина і ширина — на 20 мм, база — на 30 мм). В основі – модульна платформа GA-K на архітектурі TNGA, як у спорідненої Toyota RAV4.
Інтер’єр розроблений відповідно до нової дизайнерської філософії Tazuna і привертає увагу мультимедійною системою з 14-дюймовим екраном (у базових виконань діагональ становить 9,8 дюйма). У машини попереднього покоління дисплей медіасистеми мав граничну діагональ 10,3 дюйма.
Представлено кросовер Lexus NX нового покоління (фото, відео)
Також у новинки 10-дюймовий проекційний екран і 7-дюймова цифрова приладова панель. Замість класичного селектора трансмісії – джойстик, а з інтер’єру пропали тачпад, аналоговий годинник і програвач компакт-дисків.
Головне нововведення у частині техніки — поява в гамі гібрида, що підзаряджається. Тим самим Новий NX став першим гібридом Lexus, що підзаряджається. Версія NX450h + знаходиться на вершині лінійки і має силову установку, що складається з 2,5-літрового бензинового ДВЗ і двох електромоторів — по одному на передній і задній осі. Сукупна потужність — 306 к. с.
Представлено кросовер Lexus NX нового покоління (фото, відео)
Зовні такий Lexus NX можна впізнати за встановленим стайлінг-пакетом F Sport і двома зарядними лючками. Сама батарея ємністю 18 кВт∙год розташована під підлогою кузова, і її заряду вистачає на 63 км в чисто електричному режимі при швидкості до 135 км/год (обмежена електронікою). Розгін до 100 км/год в гібридному режимі 6 секунд.
Крім того, в гамі є і звичайний гібрид — Lexus NX 350h з силовою установкою в складі атмосферного двигуна 2.5 і електромотора, які приводять передні колеса. ДВЗ тут такий самий, як у гібрида, що підзаряджається, але електродвигун менш потужний. При піковій потужності 244 к.с. такий кросовер розганяється до першої «сотні» за 7,7 секунди. За доплату — повнопривідне виконання з окремим електромотором на задній осі.
Представлено кросовер Lexus NX нового покоління (фото, відео)
Лінійка «звичайних» (тобто тільки з ДВЗ) версій складається з базового Lexus NX 200 (2 л, 150 к.с., варіатор), Lexus NX 250 (2,5 л, 199 к. с., «автомат») і Lexus NX 350 (2,4 л турбо, 279 к. с., «автомат»).
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас