Microsoft назвала дату закінчення підтримки Windows 10 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft назвала дату закінчення підтримки Windows 10

Технології&Авто
1058
Microsoft назвала дату закінчення підтримки Windows 10 – 14 жовтня 2025 року. Це сталося через трохи більше 10 років після виходу Windows 10, яка, за заявами Microsoft, мала стати останньою номерною версією операційної системи.
До речі, про важливі новини технологій і криптовалют ми розповідаємо в нашому телеграм-каналі Finance_ukr. Приєднуйтесь і ви! 🤫
Але, як зазначає The Verge, поява дати закінчення підтримки – не єдине, що натякає на швидкий анонс передбачуваної Windows 11, а керівництво Microsoft вже кілька місяців дражнять користувачів анонсом «нового покоління Windows».
Microsoft назвала дату закінчення підтримки Windows 10
Інформація про повне закінчення підтримки Windows 10 Home/Pro з’явилася на сторінці життєвого циклу ОС. У ньому йдеться, що 14 жовтня 2025 року Microsoft припинить випускати оновлення для будь-яких версій Windows 10.
Це дивно, оскільки раніше компанія заявляла, що Windows 10 – остання номерна версія операційної системи. А на цій сторінці був прописаний життєвий цикл не всієї ОС, а окремих її оновлень. Таким чином з кожним оновленням Windows користувач “подовжував життя” своєї ОС.
Припинення підтримки означає не лише відсутність нових функцій і оновлень інтерфейсу. Windows також припинить отримувати оновлення безпеки, які, швидше за все, залишаться доступні тільки корпоративним клієнтам за окрему доплату.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас