Razer випустить «найрозумнішу» маску Project Hazel (фото, відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Razer випустить «найрозумнішу» маску Project Hazel (фото, відео)

Технології&Авто
364
Багаторазові респіратори з підсвічуванням і гучномовцем будуть продавати обмеженою серією через офіційний сайт.
Бренд Razer анонсував випуск розумної маски Project Hazel під кінець 2021 року. Подробиці розкрив президент компанії Мін-Лян Тан, передає видання The Verge.
Razer випустить «найрозумнішу» маску Project Hazel (фото, відео)
За слова глави Razer, розробники внесли деякі зміни в модель, яка була вперше продемонстрована в січні. Зокрема, дизайнери razer планують зробити маску прозорою, щоб співрозмовнику було краще видно рот носія. Крім того, вони вирішили додати внутрішнє підсвічування і антифог-покриття, яке буде захищати внутрішню поверхню від запотівання. Зараз пристрої проходять тести для отримання сертифікатів, більше деталей обіцяють розповісти на виставці E3.
Максі Hazel будуть продавати обмеженими партіями ексклюзивно на сайті Razer, перші поставки очікуються в четвертому кварталі, виробник обіцяє повідомляти про нові “дропи” через офіційний вебсайт. Поки ж будь-хто може подивитися, який вигляд смарт-маска матиме на його обличчі, завдяки новому фільтру доповненої реальності в соціальній мережі Instagram. The Verge звернуло увагу, що фільтр з якоїсь причини не працює на iPhone 12 mini.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас