Зеленський пригрозив звільненням чиновникам через заборгованість перед лікарями — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Зеленський пригрозив звільненням чиновникам через заборгованість перед лікарями

Казна та Політика
260
Президент України Володимир Зеленський наголосив на необхідності жорсткої персональної відповідальності чиновників, аж до звільнення, у зв’язку із заборгованістю перед медичними працівниками, які перебувають на передовій боротьби з пандемією COVID-19.
Як передає пресслужба Офісу глави держави, про це він заявив на селекторній нараді під головуванням глави держави.
Зокрема, міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко доповів Президенту щодо ситуації з виявленою заборгованістю перед медичними працівниками, яка виникла за квітень-травень.
Зеленський наголосив на необхідності жорсткої персональної відповідальності чиновників за невиплати лікарям, аж до звільнення, і поставив завдання у найкоротший термін ліквідувати заборгованість.
«Ця ситуація неприпустима для сучасної цивілізованої країни, особливо зараз, коли лікарі – на передовій боротьби з пандемією», – зазначив він.
Глава держави закликав очільника уряду Дениса Шмигаля та міністра охорони здоров’я взяти це питання під контроль.
Нагадаємо, з 1 вересня 2020 року запроваджено доплати усім медичним працівникам у розмірі: 3 тис. 500 грн — лікарям, 2 тис. 500 — середньому медперсоналу та 1 тис. 250 — молодшому медперсоналу. Медикам, які лікують хворих на COVID-19, має виплачуватись до 300% надбавки до зарплати.
До речі, якщо вас цікавить швидка позика до зарплати, за допомогою порталу Finance.ua можна підібрати для себе оптимальні умови.

Хочу отримати гроші до зарплати

За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас