«Укрзалізниця» в травні отримала 39 млн грн прибутку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Укрзалізниця» в травні отримала 39 млн грн прибутку

Фондовий ринок
109
АТ «Укрзалізниця» (УЗ) у квітні та травні виходить на позитивний фінансовий результат; зокрема, у квітні компанія отримала 35 млн грн прибутку, у травні – майже 39 млн грн.
Про це повідомила пресслужба компанії з посиланням на в.о. голови правління компанії Івана Юрика в понеділок.
«Впевнено тримаємо курс на стабільну прибутковість. Другий місяць поспіль компанія завершує роботу з прибутком — у травні отримали позитивний фінансовий результат майже 39 млн грн. Продовжуємо покращувати операційну роботу і розвивати вантажний бізнес, який є головним джерелом прибутковості нашої компанії», — цитує пресслужба Юрика.
При цьому голова компанії уточнив, що січень УЗ, на тлі боротьби з фінансовою кризою і з пандемією, закінчила зі збитком 693 млн грн, лютий — 534 млн грн, березень — 448 млн грн.
За його словами, позитивна тенденція зростання фінансових надходжень фіксується завдяки впровадженню антикризового плану в компанії, поліпшенню операційної роботи у вантажному сегменті, збільшенню обсягів вантажних перевезень, а також ослабленню карантинних заходів в країні. Крім того, збільшено доходи від пасажирських перевезень за рахунок нових рейсів і пожвавлення відпускного сезону. Так, у травні вони склали понад 585 млн грн, у квітні – майже 344 млн грн, у березні – близько 364 млн грн.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас