Facebook спростить заробітки в Instagram — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Facebook спростить заробітки в Instagram

Технології&Авто
439
Голова Facebook Марк Цукерберг (Mark Zuckerberg) виступив із заявою, в якій пообіцяв творцям контенту для Instagram спростити заробітки на його майданчику.
У найближчому майбутньому в сервісі буде набагато простіше створити власний магазин або стати «посередником» більш впізнаваних вендорів.
На корпоративному заході Creator Week, який Facebook проводив для впливових блогерів, Цукерберг розповів, що скоро дозволить авторам контенту додавати магазини в їхні персональні профілі Instagram. Це дозволить відомим людям створювати власний “мерч” за посередництва таких майданчиків як Fanjoy або Bravado або продавати власні товари. Заробляти можна буде і під час стрімів, а також іншими способами, не тільки в Instagram, але й у Facebook.
Додатково компанія тестує новий інструмент, який дозволяє отримувати плату за просування тих чи інших товарів. Завдяки цьому можна буде заробляти на кожній покупці, зробленій за рекомендацією в профілі блогера. При цьому бренди будуть самі встановлювати розмір комісії за допомогу в поширенні їхніх продуктів.
Оновлення стали частиною нової стратегії Facebook та Instagram щодо залучення творчих і популярних особистостей на свої майданчики за допомогою нових засобів монетизації контенту.
Очікується, що це допоможе компаніям конкурувати з суперниками на кшталт Snapchat або TikTok. У період пандемії Facebook також просуває інструменти електронної комерції для малого бізнесу, змушеного перейти на цифрові майданчики із закриттям звичайних магазинів або обмеженням їх роботи.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас