Renault показала електричний кросовер MeganE — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Renault показала електричний кросовер MeganE

Технології&Авто
2150
Компанія Renault готує до дебюту Megane нового покоління. Виробник опублікував фото майже серійного автомобіля, який, до слова, перетвориться зі звичайного легковика на міський кросовер і повністю перейде на електрику.
На знімках представлений один з 30 передтоварних прототипів, які пройдуть фінальні випробування на дорогах перед запуском на конвеєр. Назва автомобіля -MeganE або Megane e-Tech (з точним ім’ям французи ще не визначилися).
Renault показала електричний кросовер MeganE
ЕлектроМеган лише частково покритий камуфляжем, тож розглянути його зовнішній вигляд в деталях не складно: як видно, в ньому переважає вузька, але витягнута оптика, а також висока поясна лінія, яка в районі корми максимально близько прилягає до лінії даху. Ручки передніх дверей розташовуються по класиці, на самих дверях, а ось задніх – врізані в С-стійку. Решітка радіатора у автомобіля відсутня, бо вона йому просто не потрібна. Замість цього – вузька чорна смужка, що з’єднує фари.
Renault показала електричний кросовер MeganE
Побудований MeganE на модульній платформі CMF-EV, яку Рено розробила спеціально для електромобілів разом зі своїм партнером по альянсу, Ніссаном (це ж шасі лежить в основі електрокросовера Nissan Ariya, який повинен вийти на ринок найближчої зими, хоча дебютував ще в 2020-му). Швидше за все, у електроМегана буде кілька версій, але поки є інформація лише про одну з них – це одномоторна (передньопривідна) на 217 сил і з АКБ ємністю 60 кВтг. Такий кросовер зможе проїжджати на одному заряді до 450 км за циклом WLTP.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас