МВС може призупинити видачу водійських посвідчень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МВС може призупинити видачу водійських посвідчень

Особисті фінанси
5679
Міністерство внутрішніх справ попередило про можливе призупинення видачі посвідчень водія та надання низки інших послуг через нестачу відповідних бланків.
Про це повідомляється на сайті Головного сервісного центру МВС.
«У зв’язку з перебоями у постачанні бланкової продукції можливе тимчасове припинення надання адміністративних послуг з реєстрації/перереєстрації транспортних засобів та видачі посвідчення водія», — йдеться у повідомленні.
До речі, всі актуальні новини, які так чи інакше впливають на ваш гаманець, ми оперативно публікуємо у телеграм-каналі Finance_ukr. Підписуйтесь! 🤫
У МВС зазначили, що державне підприємство «Поліграфічний комбінат «Україна» планує відновити виготовлення бланків свідоцтв про реєстрацію транспортних засобів орієнтовно за два дні.
«Щодо поновлення надання послуг в сервісних центрах МВС слідкуйте на вебсайті регіональних сервісних центрів Головного сервісного центру МВС відповідного регіону», — додали в міністерстві.

Довідка Finance.ua:

  • Ще у лютому 2021 року Верховна Рада України прирівняла цифрові водійські права в додатку «Дія» до паперових.
  • А замінити водійське посвідчення тепер можна у «Дії». Подати заявку на нове посвідчення онлайн займе всього 5 хвилин. Інструкція тут.
  • До речі, українське посвідчення водія можна обміняти на британське без іспитів.

Кредитні картки для водіїв 🚗

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас