Microsoft Teams отримає наскрізне шифрування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft Teams отримає наскрізне шифрування

Технології&Авто
288
У березні цього року Microsoft пообіцяла в найближчому майбутньому наділити свою корпоративну платформу Microsoft Teams підтримкою функції наскрізного шифрування. Нещодавно компанія повідомила, що розгортання функції стартує на початку липня. На її повну інтеграцію знадобиться близько двох тижнів.
Наскрізне шифрування – це шифрування інформації в її джерелі і дешифрування за призначенням без можливості розшифровки проміжними вузлами. У Microsoft Teams наскрізне шифрування (E2EE) буде використовуватися для спеціальних VoIP-викликів з двома учасниками, що дозволить користувачам більш безпечно передавати конфіденційну інформацію, наприклад, паролі.
За даними порталу MSPoweruser, ця функція може бути включена адміністраторами як для певних користувачів, так і для всієї організації. Потім користувачі можуть включити наскрізне шифрування, використовуючи параметр “наскрізне шифрування викликів” в розділі “Налаштування – > Конфіденційність”. Запис і транскрипція викликів при цьому перестануть бути доступними.
Дзвінки E2EE підтримуватимуть лише основні функції, такі як аудіо, відео, демонстрація екрана, чат, а розширені функції будуть недоступні.
Шифрування буде працювати тільки в тому випадку, якщо і абонент і одержувач виклику включили E2EE в налаштуваннях. Наскрізне шифрування буде доступним тільки в клієнтах для ПК і мобільних пристроїв, але не в веб-версії Teams.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас