Ілон Маск знову обвалив курс Bitcoin — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ілон Маск знову обвалив курс Bitcoin

Технології&Авто
18733
Bitcoin впав в ціні після зростання до локального максимуму. Винуватцем обвалу курсу знову став засновник Tesla Ілон Маск, який пожартував у Twitter про розставання з криптовалютою Bitcoin.
Маск опублікував твіт зі згадкою Bitcoin і емодзі з розбитим серцем, прикріпивши картинку-мем з трохи зміненою цитатою з пісні групи Linkin Park «In the End»: «Тобто, врешті-решт це було не важливо?»
Ілон Маск знову обвалив курс Bitcoin
Після цього вартість Bitcoin просіла відразу на тисячу доларів. Потім падіння прискорилося, криптовалюта впала до 36,6 тис. доларів. Але до 10:05 за київським часом, за даними CoinDesk, головна криптовалюта торгувалася вже в районі 36,8 тис. доларів.
Ілон Маск знову обвалив курс Bitcoin
Твіти і заяви Ілона Маска останнім часом серйозно впливають на котирування Bitcoin. У січні 2021 року Маск згадав Bitcoin у своїй біографії в Twitter, і курс криптовалюти різко злетів. Однак у травні курс Bitcoin впав після заяви Маска, що Tesla припиняє приймати оплату в цій криптовалюті. Падіння посилилися на тлі твіту мільярдера, в якому інвестори угледіли натяк на те, що компанія готується до продажу купленої раніше криптовалюти.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас