Таїланд пропонує відпочинок за 1 долар за ніч, щоб заманити туристів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Таїланд пропонує відпочинок за 1 долар за ніч, щоб заманити туристів

Світ
3844
Таїланд пропонує угоду 1 долар за ніч, щоб заманити туристів назад на Пхукет.
Про це повідомляє профільне видання TravelPulse.
Зберігаючи свої кордони щільно закритими для туристів протягом більше ніж року на тлі COVID-19, Таїланд зараз стикається з гострою потребою залучити іноземний туризм, на частку якого в період до пандемії припадала п’ята частина його економіки.
Щоб залучити туристів, Рада з туризму Таїланду запропонувала нову кампанію «Одна ніч, один долар», в рамках якої готельєри, які беруть участь, будуть пропонувати іноземним гостям вартість номера в розмірі 1 долар США за ніч для розміщення, який зазвичай коштує десь між 1000 бат (32 долари США) і 3000 бат (96 доларів США) за ніч.
Президент TCT Чамнан Срісават сказав, що очікує, що при загальній кількості доступних на острові 70 тис. номерів для бронювання буде запропонований майже один мільйон ночей за ціною долара за штуку, що має принести близько 40 мільярдів бат в липні для підтримки готелів та інших об’єктів.
Різниця у вартості буде субсидована урядом Таїланду, якщо план буде схвалений. Якщо акція «Одна ніч, один долар» дасть позитивні результати на Пхукеті, державні та приватні туристичні компанії можуть спробувати реалізувати ту саму стратегію в інших популярних туристичних районах, таких як Бангкок, Паттайя і Самуї.
Читайте важливі поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас