Який депозит найкращий – підсумки FinAwards-2021 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Який депозит найкращий – підсумки FinAwards-2021

Кредит&Депозит
2595
Відбулася церемонія нагородження за особливі досягнення в банківській сфері – FinAwards 2021.
Засновники премії – популярні сайти України про фінанси та інвестиції Finance.ua і Minfin.com.ua. А її організатор – один з провідних конференц-майданчиків країни в сфері фінансів і технологій, компанія BankOnline.
Конкурс проводиться вже 4-й рік поспіль.
У номінації «Найкращий депозит» брали участь банківські вклади в гривні, строком на 12 місяців, з щомісячною виплатою відсотків і без можливості дострокового розірвання договору.
Водночас внесок не має бути акційною пропозицією, тобто діяти на постійній основі.
Хто ж переміг? У цій битві переможцем вийшов monobank зі своїм депозитом «Стандартний».
Мінімальна сума вкладу по ньому – 1 тис. грн. Дають 10% річних. Оформити депозит можна буквально в кілька кліків у мобільному застосунку.
Вносяться кошти будь-яким зручним способом: з картки monobank, з будь-якої картки іншого банку України, за реквізитами або ж готівкою в касах банків-партнерів.
Виплата відсотків проводиться на картку monobank або додається до суми депозиту (капіталізація). Виплата депозиту відбувається на вашу картку або рахунок в будь-якому банку України, або готівкою у відділенні банку.
«Ми піклуємося про наших клієнтів і намагаємося створити на ринку такі умови, які не може запропонувати жодний інший банк. Плюс народна любов. Це дає високій ступінь довіри клієнтів, вони із задоволенням несуть нам гроші. За підсумками I кварталу ми є лідерами ринку за залученням депозитів», – каже заступниця голови правління Універсал Банку Юлія Акуленко.
Який депозит найкращий – підсумки FinAwards-2021
Вона звертає увагу, що депозит – це достатньо зручний спосіб завжди мати гроші під рукою і зберегти їх.
«Найпопулярніші депозити – класика, 6-9 місяців, хоча у нас багато клієнтів з довгими депозитами. Спочатку клієнти місяць-три спробували, їм сподобалося і вони залишають гроші, відкривають нові депозити», – зазначила Юлія Акуленко.
Загалом п’ятірка найкращих депозитів має такий порядок:
  • monobank, Стандартний
  • ПриватБанк, Стандарт
  • Кліринговий Дім, Депозит на замовлення +
  • Глобус Банк, Накопичувальний
  • Банк Альянс, Капітальний
До речі, відкривши депозит через Finance.ua, ви отримаєте бонус – додаткові відсотки. Детальніше про те, як це працює, можна дізнатися за посиланням.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас