У «Приват24» з'явилася нова послуга — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У «Приват24» з'явилася нова послуга

Особисті фінанси
6312
ПриватБанк запустив послугу переказу коштів за допомогою «Приват24» за номером телефону. Для цього потрібно використовувати сервіс «Перекази на картку».
Про це повідомив у facebook прес-секретар ПриватБанку Олег Серга.
«Забудьте про це — «Скинь номер картки Приват»… Переказуйте кошти лише за номером телефону через сервіс «Переказ на картку», — зазначив він.
У «Приват24» з'явилася нова послуга
Щоб відправляти або приймати такі перекази:
  • потрібно активувати функцію під час першого входу в сервіс.
  • також це можна зробити в розділі «Платіжні налаштування».
Нагадаємо, з 1 червня ПриватБанк припиняє нарахування відсотків на залишок власних коштів. ПриватБанк почав інформувати клієнтів, що з 01.06.2021 буде скасовано депозитну властивість картки «Універсальна» та припинено нарахування відсотків на залишок власних коштів. До 01.06.2021 процентна ставка на залишок власних коштів по картці «Універсальна» становить 4%.

Довідка Finance.ua:

  • В НБУ назвали мінімальні терміни для приватизації ПриватБанку. «Якщо говорити про ПриватБанк, то це процес некороткострокової перспективи, потрібні один-два роки як мінімум. Треба здійснити комплекс заходів. Ми розуміємо, що існують юридичні ризики в поточних умовах для входження — тривають судові процеси з колишніми власниками. Але мета держави — безумовний вихід з капіталу держбанків, істотне скорочення частки», — зазначив заступник голови НБУ Юрій Гелетій.
Читайте важливі поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас