Президент розповів, коли закінчиться епоха бідності — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Президент розповів, коли закінчиться епоха бідності

Казна та Політика
2610
Президент Володимир Зеленський заявив, що епоха бідності завершиться тільки тоді, коли всі будуть сплачувати податки, коли буде дерегуляція, і коли держава буде максимально діджиталізована — він пообіцяв, що все це обов’язково буде.
Про це він сказав під час прес-конференції, відповідаючи на питання щодо його передвиборчих обіцянок — кінець якої епохи вже настав і яка епоха почалась.
«Не пам’ятаю, чи була на бігбордах епоха Медведчука. Я думаю, що це частина програми суспільства, а не програми президента. Я вважаю, що ця епоха закінчується», — сказав Зеленський.
«Епоха корупції. Я, в принципі, вважаю, що ми зробили багато кроків вперед. Потужна санкційна політика — так, я знайшов інший шлях, через РНБО, але останнім часом почали працювати дуже потужно і прокурори, і СБУ, і поліція. Ми чистимо від корупції. Вибудувані великим бізнесом вертикалі – ці вертикалі в кожній інституції України, я вважаю, що ми почали закінчення цієї епохи. І я точно її закінчу», — додав Президент.
Також він розповів про «епоху бідності».
«Це (епоха бідності. — Ред.) найскладніше. Те, що я до цього сказав, це буде залежати від моєї волі, і я її проявляю, а далі підтримка правоохоронців, і сподіваюсь, що я не залишусь сам на сам з цими групами. Тим не менш, я спокійний, і зараз, наприкінці другого року, я себе дуже гарно почуваю і розумію, що я роблю, куди йду.
Що стосується бідності – непросто, не все залежить від мене. Скажу чесно — тисну на уряд, щоб ми збільшували і мінімалку, і пенсії. Їм непросто і зі мною, з одного боку, з іншого, з наповненням бюджету. Економіка розвивається не дуже добре, досить повільно через COVID, але тим не менш, якщо порівнювати з європейськими і світовими країнами, я вважаю, що ми в нормальному стані знаходимось», — сказав Зеленський.
«Епоха бідності завершиться тільки тоді, коли всі будуть сплачувати податки, коли дерегуляція буде, і коли держава буде максимально діджиталізована. Все це буде. Обов’язково», — запевнив він.
Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на Finance_ukr та першими дізнавайтесь про новини у світі фінансів &#129 323;
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас