Google анонсувала тіснішу інтеграцію своїх сервісів у Workspace — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google анонсувала тіснішу інтеграцію своїх сервісів у Workspace

Технології&Авто
307
Google I/O розробники компанії анонсували низку нововведень для свого хмарного сервісу Workspace, в рамках якого корпоративні клієнти по всьому світу отримують єдиний робочий простір для виконання різних завдань.
Йдеться про появу технології Smart Canvas, що дозволяє об’єднати Google Документи, Google Календар, Google Meet та інші сервіси компанії.
Google працює над тим, щоб більш тісно пов’язати сервіси, що входять до складу Workspace. Наприклад, користувач зможе почати спілкування з колегами через Google Meet прямо в Google Документах і навпаки – передати документи іншому користувачеві, розмовляючи при цьому в Google Meet.
Така інтеграція буде корисною для Google, оскільки вона, ймовірно, сприяє тому, щоб користувачі відмовлялися від продуктів конкурентів, таких як Zoom або Slack, на користь Workspace.
Розробники також анонсували деякі інші оновлення для Workspace. У Google Документах на додаток до звичайних коментарів з’явиться можливість використання смайликів, зміниться відображення часової шкали в Google Таблицях, а також відображення самих редагованих документів стане більш зручним.
У Google Документах з’являться інструменти, що допомагають користувачам грамотно і лаконічно викладати свої думки.
В цілому Workspace отримає велику кількість нововведень, які на перший погляд здаються незначними, але разом з тим роблять процес взаємодії з сервісом комфортнішим.
Основним нововведенням є Smart Canvas, оскільки навколо цієї технології будується інтеграція різних сервісів всередині Workspace. Інтеграція Google Meet в інші сервіси очікується пізніше цього року.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас