Сервіс Google Photo отримав низку нових функцій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сервіс Google Photo отримав низку нових функцій

Технології&Авто
475
Компанія розширила список можливостей програми. Зокрема, користувачі сервісу отримали покращений алгоритм сортування знімків і їх «оживлення», а також функцію захисту фотографій від сторонніх очей за допомогою пароля або біометрії.
У сервісі з’явився спеціальний розділ Memory, який за допомогою машинного навчання вибирає з галереї фотографії зі схожими елементами або формами, поміщаючи їх в одну колекцію.
Представники Google відзначили, що нейронна мережа здатна групувати фото за ознаками — наприклад, приміщенням або пейзажем.
Крім того, знімки почали відсортовуватися в альбоми «Найкращі моменти місяця» і «подорожі». У вкладці «Пам’ять» користувачі також можуть переглянути найбільш яскраві події з життя, на кшталт дня народження, відпустки або святкування весілля.
Визначити тип заходу нейронним мережам допомагають такі атрибути, як кульки, торти або святкові свічки в кадрі.
Нова функція Cinematic Moments об’єднує серії фотографій в короткі кліпи, надаючи їм динаміки. Крім того, в сервісі з’явилася спеціальна папка з можливістю встановлення пароля.
Користувачі зможуть розмістити в ній фотографії, доступ до яких буде обмежений паролем або відбитком пальця. Спочатку функція буде доступна власникам смартфонів Pixel, але потім добереться і до інших гаджетів.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас