Після розлучення з Біллом Гейтсом його дружина отримала акції на $3 мільярди — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Після розлучення з Біллом Гейтсом його дружина отримала акції на $3 мільярди

Світ
531
Після того, як на початку травня засновник компанії Microsoft Білл Гейтс та його дружина Мелінда оголосили про розлучення, Мелінда отримала від колишнього чоловіка акції на загальну суму понад три мільярди доларів США.
Про це інформує Bloomberg.
«Інвестиційна компанія Cascade Investment, створена Біллом Гейтсом, передала акції фірми Deere&Co Мелінді Френч Гейтс, внаслідок чого загальна сума, яку вона отримала з моменту оголошення про розлучення цього місяця, перевищила 3 мільярди доларів США», — йдеться у повідомленні.
Як зазначається, виробник сільськогосподарської техніки — компанія Deere&Co, була одним з найбільших активів Біла Гейтса.
Як повідомлялося раніше, після іншого гучного розлучення — Джеффа Безоса та його дружини Маккензі Скотт у 2019 році – остання отримала 16% акцій компанії колишнього чоловіка — Amazon.com Inc. Пані Скотт після цього стала четвертою жінкою у світі за розміром статків.

Довідка Finance.ua:

  • Засновник однієї з найбільших компаній сучасності Microsoft Білл Гейтс розповів, що розлучається з дружиною. Вони прожили 27 років у шлюбі.
  • Раніше повідомлялось, що Cascade Investment, холдингова компанія Білла Гейтса, створена на виручку від продажу акцій та дивідендів Microsoft Corp., перевела цінні папери на суму понад $ 2,4 млрд Мелінді Гейтс на наступний день після того, як пара оголосила про розлучення.
Підписуйтесь на Telegram-канал Finance_ukr, щоб першими дізнаватись про важливі новини, які можуть вплинути на ваш гаманець.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас